keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Nollaratoja tarjolla

Tänään cairnikoiden ryhmärämän agility tehtiin ilman Minttu-opea. Sen sijaan kukin meistä toimi vuorollaan valekouluttajana. Yllättävän hyvin oltiin sisäistetty miten toimia, kun joku kohta ei toimi. Vaihtokuri vähän löystyi, kun Minttu ei ollut hoputtamassa :)

Tehtiin helpohkoa aiemmin tehtyä rataa, joka oli ohjaukseltaan suoraviivainen, mutta tarjosi monipuolisesti esteitä ml kontaktiesteet, rengas ja pituus. Ja niin taisi käydä, että nollaratoja tarjosi useampikin koirakko. Stiplujakin toki oli, mutta ne korjailtiin tyylillä pois. Hyvä Me!

Tein yksittäisharjoituksena lähetystä putkeen, takaakiertoa ja kontakteja. Sekä uutena sylivalssiharkkausta, jota ollaan vähän harjoiteltu kotona. Nyt otin hypyn kanssa ja toimi ihan kohtuullisesti. Pidin harjoitukset mahdollisimman lyhyinä ja intensiivisinä. Koiralla riitti virtaa ja sain lopetettua treenin hyvässä vireessä.

Jäähdyttelylenkki tehtiin mukavassa säässä ja kauniin lumisissa maisemissa. Tästä hyvin mielin seuraavaksi työkeikalle Etelä-Pohjanmaalle ja Sohvi jää Mikon rapsuteltavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti