perjantai 27. tammikuuta 2012

Vaavat

Oi ihanuus, tänään pääsin nuuskuttelemaan pennuntuoksua Prankstersilaan. Vaavat ovat kasvaneet ponteviksi 5-viikkoisiksi viikareiksi. Vilistelivät kaikki hännät pystyssä vastaan, möyrivät syliin ja reijittivät sormet. Töppöjaloilla pistivät menemään minkä pääsivät, kellahdellen välillä nurin. Selälleen käännettyinä sudittelivat pontevasti vastaan, jollei maharapsutus pistänyt takajalkaa vispaamaan. Murinaa ja purinaakin kuultiin. Pennut ovat saaneet seuraa paitsi emostaan niin kasvattajalan kahdesta aikuisesta koirasta. Ella-emo oli yhtä ihana kuin aina ennenkin. Erityisen hauskaa oli katsoa, kun mamma leikitti lapsosiaan.

Siis aivan ihania kaikki tyyni. Vaikea olisi valita noin reippaista söpöläisistä. Onneksi kasvattajalla oli jo näkemys pennuista ja niiden eroista. Tietää lisäksi mitä minä haen ja tuntee myös Sohvin. Vähän vielä seuraillaan luonteenpiirteitä lähiviikkojen aikana. Mutta on meillä on jo muutama suosikki... Ja ne ulkonäköjutskat jätän ihan Tarun kontolle :D

Sohvi nuuhki mut tosi tarkkaan, kun palasin. Eipä tiedä vielä Söhvelöinen mitä tuleman pitää.

Muutaman sisäkuvan maltoin ottaa, kun pennut oli leikkihetken jälkeen väsytetty.



4 kommenttia:

  1. Kiitos Anne kivasta vierailusta ja aivan ihanat kuvat sait napattua nöpyköistä! Tajusin vasta sun lähdön jälkeen, etten tarjonnut edes kahveja.... Kiva emäntä :) Seuraavalla kerralla yritän muistaa myös kestityksen!

    VastaaPoista
  2. Kuule ei siinä pentuhuumassa olisi mitään malttanut kestitellä :)

    Ihana oli päästä tutustumaan plikkoihin ja velipoikaan. Reilun viikon päästä sit uudelleen.

    VastaaPoista
  3. :) Lainasin yhden näistä ihanista kuvista myös kotisivuilleni, onhan OK?

    VastaaPoista
  4. No tietty on ok. Noi on niin noita sisäkuvia ilman salamaa. Jos ensi su saataisiin muutama foto päivänvalossa.

    VastaaPoista