lauantai 28. tammikuuta 2012

Halli haltuun

Nyt on sitten vedetty ekat treenit Ojangon koiraurheilukeskuksen Vuokkoset-areenalla. Ja voi kyllä antaa paikalle arvosanaksi kiitettävä.. Kenttä oli riittävän iso, nurmipinta toimi ja esteiden kunto oli hyvä. Ja siellä oli LÄMMIN, voi ihanuus. Kylmässä hallissa jäätyy sormet ja koirat pitää pukea ja on ainainen huoli onko koira riittävän lämmitelty, kun lähdetään tykittämään radalle. Lisäpisteet myös omille oville joka kentälle sekä ns. vaihtoalueelle, joka varmasti helpottaa ryhmien vaihtoa. Tänne me tdn palaillaan harkkailemaan muodossa tai toisessa.

Nyt hallissa ei agiliitänyt muita, mutta siellä tehtiin kunnostustöitä, ja Sohville meinasikin radanreunalla tikkaille kiipeileva hemppa olla liikaa. Sinkosi ekasta startista kertomaan mielipiteensä asiasta. Yritin anella Mintulta, että odotetaan, mutta ehei, kuulema häiriössä treenaamista tulee harjoitella.

Tehtiin samaa rataa kuin keskiviikkona, mutta pidempänä versiona. Eli välistä vetoja. Ja nyt oli verkko-kepitkin radalla. Targetpalkka keppien alussa ja lopussa. Ihan jees treeni meiltä, ei superhyvä, mutta kulmikkaan keskinkertainen. Välistä vedot onnistuvat, mutta ovat edelleen kömpelöitä ja vaativat voimakkaan ohjauksen. Sohvi haki kepit suht hyvin. Mutta jostain syystä Sohvin etenemisnopesu kepeillä oli tänään vähän laiska. Muutenkin pää pyöri ja keskittymisessä oli toivomisen varaa. Lopettelin takaakiertoharjoitukseen ja putkihurvitteluun.

Muilla sen sijaan meni erityisen hienosti. Erityisesti kepeillä nähtiin supersuorituksia kaikilta. Topilta suorastaan kuuluin sellainen oikea keppisaundi, kun otti ne niin vauhdilla ja tiukasti. Targetpalkka oli koirista niin ihana, että melkein kaikki ehtivät jossain välissä rosmota palkan ohimennessään tai kuten Lempi jonka piti tarkastaa targetalustat moneen kertaan, josko niihin taas olisi ilmestynyt joku herkku.

Mukava laumalenkki hienossa pakkassäässä kruunasi päivän. Loppuun kuva/ koirakko (paitsi Miaa ja Ellua en ehtinyt kuvata, sorisoirisori). Valitettavasti meno oli niin vauhdikasta kaikilta, että melkein kaikki vähänkään tarkat kuvat on kepeiltä

Altsu oli päivän keppihirmu. Ja voi taivas tuota Sannan vaavamahaa. Meidän tiimissä kun on tapana harkkailla synnytykseen asti. Mahtava tsemppi ja kunto!

Suvi ja targettien valtiatar Lempi,

Linda ja Topi.

Linda onnistui nappaamaan tarkan etenemiskuvan minusta ja Sohvista.  Olkapäät ehkä suurinpiirtein niin kuin pitää, vastakäsi nappaa koiran, katsekontakti säilyy ja kuitenkin edetään.

Tiimin uusin ja nuorin jäsen Luca, joka Mintun kanssa teki targetpalkalla siivekkeiden läpijuoksua ja irtoamista. Myös putki niin suorana kuin mutkalla menee pikkumieheltä jo mallikkaasti. Tervetuloa tiimiin Luca.

Kuka arvaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti