perjantai 24. elokuuta 2012

Tahkovuori

Karttaa emme juuri Tahkolla tarvitse oli sitten kyse vaelluksesta tai maastopyöräilystä. Nojoo, periaatteessa kartta pakataan kyllä aina mukaan. Eilen ennen Sohvin lemmenlomalle lähtöä huiputimme koko poppoo Tahkovuoren.


Hissi on vain kuvausrekvisiittaa. Lihasvoimalla tultiin ylös.

Nyt mahtui hyvin Pehkubaariin joraamaan. Sohvi katsoo, että wtf?
Rinteitä laiduntaa kesäisin komea ylämaankarja, josta tietysti meidän tuurilla yksi härkä oli onnistunut keplottelemaan itsensä aitausten ulkopuolelle. Siinä me sitten kaikki tuijotimme komeasarvista yksilöä, joka uteliaasti tapitteli takaisin. Katsoimme parhaaksi hiippailla rauhassa takavasemmalle koiria perässämme kiskoen ja ilmoitimme karkulaisesta eteenpäin.

Tänään vaelsimme yhtä koiraa pienemmällä porukalla 6 km Tahkon toista puolta Tarpisen- ja Välimäen maastoissa. Poppis oli tosi reipas vaeltaja vaikkei isosysteri ollutkaan mukana. Kulkee ehkä vähän lähempänä meitä, mutta tutut hepulit ja lintujen jahtaamiset esiteltiin. Reitillä oli myös kiitettävästi märkää ja mutaa tarjolla, mikä oli myös meidän plutaajan mieleen. Koira pääsi uimaan ennen autokyytiä kotiin :D
Häntä tötteröllä kohti uusia seikkailuja.
Älä turhaan kiertele, tästä vaan suoraan.

Popsin bongaus. Olisi varmaan jäänyt muuten huomaamatta.

Sohvia on ikävä. Onneksi Taru soitti ja kertoi kaiken olevan tosi hienosto, Sohvi on sopeutunut mutkattomasti ja sillä on seuranaan paitsi Sine-mummeli niin erityisen kiinnostava Baba-kissa! Siellä ne yhdessä oleilee ja koiriin tottunut kissa töräyttää terrieriä tassulla nenukkaan, jos meno käy sille liian vilkkaaksi. Tämän haluaisin kyllä nähdä! Myös Pops taitaa kaivata leikkikaveria. Kantaa lelujaan yhtenään jalkoihin tai kinuaa syliin. Sohvin toinen astutuskerta on huomenna ja sunnuntaina haetaan murunen kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti