keskiviikko 8. elokuuta 2012

Rikoo on riskillä ruma

Syksyn sävel. Huomasin yhtenä iltana myöhäislenkillä, että kuljimme katulamppujen valossa. Oli pimeää, mutta lämmintä. Pihlajanmarjat punastuvat pihalla. Agilityhalli lähettelee tulevan talvikauden laskuja. Kaivelin pipoja loman vaellusreissulle mukaan.

Ihanaa, tulee syksy. Niin lempi vuodenaikani. Loma alkaa huomenna.


Kävelen ihan tönkkönä, maanantain ratsastus teki terää. Tunnilla oli kolme ratsukkoa, joten lähes yksityistunti. Tallilla oli hiljaista, joten saimme laittaa kiireettä pollet ennen ja jälkeen tunnin. Ratsastin ensimmäsitä kertaa Sangrijalla, joka on aavistuksen hidastempoinen tytteli, mutta jonka kanssa löysimme suht kivuttomasti yhteisen sävelen, temponvaihteluita ravissa ja laukkapätkiä. Tykkäsin kovin.

Kävimme eilen viemässä Ojankoon elokuun kisojen lahjoja ja ruusukkeita, ja karvakorvat pääsivät tekemään molemmat lyhyet harjoitukset. Poppis teki suoraa putkea hypyllä (hyppy joko ennen putkea tai sen jälkeen) ja mutkaputkea sekä paukutti keinua. Sohvi teki lyhyen radan ja muutaman keinun. Tosi kehnoa tuo meidän keinuilu, tarvitsen siihen kyllä apua, koiraa selvästi inhottaa mokoma vempain. Nyt tyydyttiin keinuttelemaan samalla kun popsittiin lihapullaa.

Syksyn ja talven treenivuorot alkavat hahmottumaan.  Vakiovuorona pyrimme jatkamaan Hakkilan hallilla keskiviikkoisin. Lisäksi lauantaisin kirmaamme Ojangon hallilla aina silloin tällöin hallitapahtumien välissä. HSKH:n treeniryhmät on vielä auki, niin kouluttajasta kuin Sohvin pennutussuunnitelmista johtuen. Popsille on vauvaryhmäpaikkakin vielä saamatta. Voi olla, että mennään omilla harjoituksialla vielä syksy ja vasta vuosikkaan kanssa ryhmään.

Lisäksi saimme nyt syyskuussa järjestettyä tutustu agilityyn JATKOryhmän. Pääsevät taas cairnit valtaamaan kentän.

Nyt vielä päivä töitä ja sitten pakkaamaan. Koirat keräävät voimia lomalle:


Mikko ei ole kovin ilahtunut, jos menettää K-valtaistuimensa Sohville.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti