lauantai 4. elokuuta 2012

Keppien imu

Lauantai harkat olivat jotenkin takkuiset vähän kaikilta koirakoilta. Mukana ratailivat Sanna ja Alli sekä Suvi ja Lemponaattori. Radalla oli kepit verkoilla (osa verkoista pois) ja ahnailta terriereiltä meinasi kadota fokus, kun olisi pitänyt vain päästä keppien targetteja tarkastamaan, jos sinne olisi tipahtanut herkku.

Viimeinen harjoitus tehtiin "kisamaisesti", palkat vasta loppuun. Tämä rata videoitiin. Ja videosta näkee, että Sohvikin karkaa kerran verkoille ja jää vielä niiden jälkeenkin tiiraamaan, että missä pahuksessa se nami oikein oli. Muurin jälkeinen sokkari meni kivasti kaikilla yrittämillä, Sohvi on siinä varmempi kuin minä. Sekä renkaalle että pituudelle tultiin radalla hieman vinosti, mutta ne eivät aiheuttaneet yhdellekään koiralle ongelmia. Video tuolla tekstin alla. Hoen noita estekäskyjä ja höpötän ihan liikaa. Pitäisi taas pitää niitä äänettömiä treenejä...

Poppis teki lievästi L-mallista putkea ilman ongelmia. Pussi otettiin vielä avustajan kanssa pienellä raotuksella ja kankaan laskemisella alas, kun koira tulee läpi, tämäkin ookoo. Rengasta otettiin uutena, hyvin meni sekin. Muutama siivekkeiden väli. Leikittiin ja pidettiin kivaa. Ohjauksissa innostuu niin kovin, että nappasi tänään lahkeesta kiinni. Sohvikin alkuaikoina kuumeni, kun juoksin, mutta se jäi sitten itsestään pois, kun alkoi hakemaan esteitä paremmin.

Jälkipuinnit lenkillä Suvin ja tyttöjen kanssa.

Sohvi_4.8.2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti