perjantai 3. elokuuta 2012

Mitä sessen kuppiin tänään?

Sain hyvän vinkin järjestää cairnisteille yhtenä aluetapahtumana luennon barffauksesta. Sain samalla vinkin hyvästä luennoitsijastakin, joten tämä täytyy kyllä testata. Otankin heti kerhoon yhteyttä ja toivotaan, että saadaan tukea tapahtumalle.

Raakaravinto herättää paljon tunteita, puolesta ja vastaan. Kannattajat vannovat sen nimeen ja vastustajat vertaavat sitä ihmisten karppausintoon. Olen itsekin kovasti tuota koirien ruokavaliota mietinyt, vaikka meillä ei minkäänsortin allergioita ole ja pakit on pääosin kunnossa. Ja sekaravinnolla siis mennään toistaiseksi.


2 kommenttia:

  1. Tätä innolla odottaen :) Meillä taas erään työpäivän jälkeen pestiin Ciran huonetta... oli saanut edel. viikonloppuna vahingossa possua, hoidossa kun oli, ja ma ja ti oksenteli :( Turkin laatu parani eliminaatiodieetin aikana ja ulosteen määrä selvästi väheni, ainut negatiivinen asia oli painon nousu. Paino saadaan paremmin hallittua nappuloilla. Tällä hetkellä sekaravinto mutta tähdätään barffaukseen, meillä kun ei ole vaikeuksia saada riistaa ym. ruokakuppiin, kiitos suvun metsästäjien :) Terkkuja tytöille :) T:Suvi ja Cira

    VastaaPoista
  2. Hei Suvi ja Cira,

    ilmoittelen, kun saadaan luento järkkääntymään. Kerho pohtii osallistumistaan elokuun kokouksessa, ja sen jälkeen tiedän, missä muodossa tapahtuma järjestetään.

    Ihanaa loppukesää teille. Tulkaattepas yhteislenkkeilemään syksyllä.

    T. Anne

    VastaaPoista