perjantai 17. elokuuta 2012

Pitkospuilla

Syötettä on nyt otettu haltuun sekä vaeltaen, että maastopyörällä. Koirat ovat varsin innokkaita porobongareita, jotka myös päivystävät tarkkana mökin terassilla.



Alert on melkoisen äänekäs, kun bongaus tapahtuu. Sohvi karjuu kitapurjeet punaisena ja Poppis vetelee viskibassolla vieressä. Tänään porojen lisäksi ovella kolkutteli paikallinen don juan, komea karjalan karhukoira-mix. Liekö Sohvin tuoksut houkutelleet kyläilylle. Takalukitsin meidän tytöt tiukasti sisään :)

Tänään vaellettiin Syötteen kansallispuiston alueella, josta syystä koirat vaelsivat kytkettyinä koko lenkin. Paitsi kerran oli pakko päästää Poppis juoksemaan hetkeksi irti, kun sai ilohepulit :D







Nämä seuraavat pitkokset otettu jo mökin vierustalta, jossa saa vapaana hillua.



Varvikossa, kivikossa ja pitkospuilla edetään välillä kovastikin vauhdikkaasti, ja koirat pääsevät päivittäin läpikäytäväksi mahdollisten vammojen osalta. Mitään isoa ei onneksi ole löytynyt, mutta Popparin silmäkulmassa on pieni vekki ja Sohvin yksi neljästä kannuskynnestä on haljennut. Ei tunnu vaivaavan koiraa, mutta pitänee kotiuduttua käydä näyttämässä valkotakkisten luona.

1 kommentti: