keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Opaskoira Elli

Tervehdys vuorilta. Olemme suunnitelmien mukaisesti laskemassa jalkojamme tärviölle. Eilinen edesauttoi asiaa, kun päivä kirkastui kahden lumisadepäivän ja huonon näkyvyyden jäljiltä. Möngimme viisi tuntia ja 50 km pehmeässä lumessa. Nyt vähän joka paikkaan koskee :) Seuraavaa dumppia odotellaan jälleen perjantaiksi, joten keräillään taas voimia hissuttelemalla iisisti aurinkoisia rinteenvierustoja.

Koiraikävää lieventää oppaamme opaskoira Elli, joka on suloinen 10-vuotias brassirouva. Merlenvärinen Elli on mukana aftereilla rapsuteltavana. Kerroin Ellille kahdesta hienosta brassipojasta, jotka asustavat Suomessa. Ja Elli lähetti alppiterveiset Pelelle ja Riolle... Koiria näkyy ranskalaisittain paljon ja kaikki kulkevat vapaana. Pieniä seurakoiria ja pitkäjalkaisia vaelluskoiria. Olemme hieman suunnitelleet kesälomareissua vuodella 2015 Keski-Eurooppaan, pääsisivät tytöt jahtaamaan alppimurmeleita. Vaihtelua tunturisopuleista.

Viestittelyjen perusteella omat karvakorvat ovat voineet hyvin. Ovat ottaneet lungisti, paitsi jos pihapiiriin ilmestyy Ossi-Orava.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti