torstai 6. helmikuuta 2014

Kiipeekiipee

Heidi oli lukenut ajatukseni ja tänään seuratreeneisssä haettiin kontaktiesteille vauhtia. Ja vauhti senkuin parani kierros kierrokselta. Kyllä herkuille perso terrieri juoksee tarvittaessa kovaa. A:ta katsellessa alkoi harjan ylitys loikka jo vähän itseäni huimaamaan.

Putken vääränpään ohituksissa olen nyt käyttänyt vastakättä, eikä yhtään stiplua. Mitä kummaa. Loppuun kepit mukaan radalle, minä sain sapiskaa ylivarovaisuudesta. Sohvilla hyvät sisäänmenot. Häiriöstä rytmi saattaa vielä seota. Häiriötä alettaneen lisäilemään vähitellen.

Vähän hassut mittasuhteet, kun tuo piirustusohjelman puomi ei oikein suhteudu muihin esteisiin.

Nyt ansaitulle agitauolle, kun ihmisväen on aika lumilautailla jalkansa tärviölle. Olen jo lomalla, mutta käväisin aamupäivän koirien kanssa offisella tekemässä muutamia rästihommia. Rekut olivat oikein siivosti. Huoneeni sisäikkunasta seurasivat viraston vilinää. Nyt pakkaamaan. Jos ranskalaisen lukaalimme yhteydet eivät toimi, niin kuulemme reilun viikon päästä. Haukut viihtyvät sen ajan äitini huomassa.

2 kommenttia:

  1. Onpa hauskan näköinen harjoitus! Jospa mekin kokeiltaisi tätä, tarve olisi nimen omaan kontakti ja putkierottelu treenille :)

    VastaaPoista
  2. Tämä harjoitus erottelun osalta helppo meille, koska Sohvi valitsee mielummin kontaktin kuin putken. Lämmittely oli hankalin, kun piti mennä noita putkia :) Mukavia la-treenejä!

    VastaaPoista