keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappupallot



Vappukuplat lasissa, lakki takaraivolla ja koirat päiväunilla. Vappenia vastaanotettiin ystävien seurassa meillä kotona. Vierasjoukkoon kuului Sylvi- ja Hilma-chihut, joille ärrierit pitivät vaihtelevasti seuraa. Sylvihän ottaa riekkuliisat lungisti, tarvittaessa vain komentaa Popparia. Pikku-Hilmalle ärrierienergia ja uteliaisuus meinaa alkuun olla liikaa, mutta pikkuhiljaa tirriäinenkin rohkaistui. Hilmuska on aloittanut agilityharkat tänä keväänä ja osoittautunut varsinaiseksi tekijäksi. Tulemme seuraamaan mielenkiinnolla pienen hippiäisen uraa agilityn parissa.

Aamuyön puolelle meni leikit ja ihmettelyt sekä vika lenkki. Sohvi herätti kuitenkin totutusti klo 08 ja käytiin aurinkoinen lenksu ilman vastaantulijoita :) Siitä olikin hyvä aloittaa vappubrunssin valmistelut. Nyt on perheen naisväki änkeytynyt sohvalle sulattelemaan keskivartalon palloja ja vasta suunnittelee vappupäivän kävelyretkeä.

Sohvi lempipaikallaan ikkunalaudalla vieressäni. Ja ikkuna täynnä nenänjälkiä :) Minusta se on aina ollut pieni hinta siitä, että koirat näkevät ulos. Tämän kodin yksi ostoperuste lieneekin olohuoneen ikkunalaudat, joilla koirat päivystävät.
Koirat ovat eilisestä himoinneet puhaltamiani vappupalloja, joten tänään päästetään ilo irti pihalla, eli pokspoks vaan kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti