lauantai 4. toukokuuta 2013

Ojarottia ja tulevaisuuden arvokisakoiria

Toisia käytännössä ja toisia vain teoriassa :)

Lauantaiset aamut kuluu tän kevään ja kesän ajan hallitreeneissä. Tänään saatiin pitkästä aikaa Minttu mukaan ja auttamaan. Ykkösten hyppyrataa Saviojan malliin tehtiin ja kepit verkkoavusteisina. Junnut teki pätkiä. Mukana Minttu ja Tacoeläin, Sanna, Altsu ja Lillan.

Muuten Sohvin kanssa ihan ookoo harjoitus ja uusia ohjauksiakin päästiin onnistuneesti testaamaan, mutta kepit on vielä auttamatta keskeneräiset, huoks. Verkoilla tekee, mutta verkottomana tarjoaa samasta kohdasta ulos vaikka kuinka ohjaisin samalla tavalla. Otetaan nyt kepit intensiivisemmin työnalle toukokuun ajan, katsotaan kuis käy. Just nyt meinaa iskea epätoivo ton verkkojen häivyttämisen osalta.

Poppiksella vahvistettiin pussia etupalkalla, joka toimi ja piiperö jo hakeutui pussiin, vaikka muuten se on aina ollut vähän pelottava. Vähän valssailuja, putkikääntyilyä ja rengas. Pääsi myös kepeille, joissa vaatii edelleen sisäänmenotargetin. Muuten etenee ja rytmittää Sohvia paremmin.

Loppulenkki päivänsankari Tacon kanssa. Onnea superihanalle Poppiksen poikkikselle, todelliselle herrasmiehelle, joka täyttää komeat yksi (1) vuotta.  Minttu otti treenien lopuksi Tacon ja Poppiksen riehumaan kentälle ja Pops sai ilohepuli ja veteli päättömästi hyppyjä ja putkia Taco kintereillään. Päivän parhaat naurut. Lenkillä Pops jäähdytteli lutaamalla kaikki lammikot ja ojat. Ja kotona suihkuun...On se hömelö. Mutta onnellinen sellainen.

Koirat ehti ottaa tirsat, kun me Mikon kanssa koluttiin maali- ja puutarhakauppoja. Loppupäivä meni pihalla koko kööri. Minä puusuojasin ja Mikko järjesti ulkovaraston kesäkuntoon. Samalla Sohvi pääsi sanomaan suorat sanat ruohonleikkurille, joka on imuriakin pahempi vihollinen. Leikkuri ei uskaltanut liikkua ollenkaan, kun Sohvi piti sitä tarkasti silmällä koko siivouksen ajan. Toinen hömelö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti