torstai 2. toukokuuta 2013

Mä sulle toistot näytän

Joskus Sohvin kanssa treenaaminen on vähän hassua. Varsinkin teknisten hinkkauspätkien. Koira tekee aina ensimmäiset pari kertaa hyvin, ja sitten kun aletaan hieroa ohjaajaa paremmaksi, koira tylsistyy ja tarjoaa josjonkinlaista variaatiota. Nyt osaan jo sanoa kouluttajalle, että koira pitää tauon ja minä voin kuivaharjoitella.

Teemana takaaleikkaukset, joita muutenkin harrastan vähän, sillä ne auttamatta hidastavat Sohvia vs. persjätöt. Koira kuitenkin teki ne ihan kohtuullisesti. Oma hartialinja jää vähän liikaa estettä kohden,  jolloin koira hyppää suoraan eikä vielä kunnolla taivu puoleeni. Loppuun ennakoivan valssin hinkkauspätkä. Ekalla kerralla koira kokosi yllättävän hyvin hypyillä, loppuun keskityttiin minun rytmiin.

Ryhmä kasvaa kesää kohden. Tänään joukkoon liittyi brasilianterrieri Pele ohjaajineen. Ei niin sujuvat treenit kompensoitui mukavalla jäähdyttelylenkillä, jossa selvisi, että Pele on varsinainen verijälkispesialisti, joten värväsin heti koirakon meidän cairnjoukkiota perehdyttämään :) Ostin jo pakkaseen satsin verta, että kohta voisi koota ryhmän kasaan ja lähteä nuuskuttelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti