sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kukkuu-Kukkuu-KUKKUU

Terveiset Vierumäeltä. Vaelsimme lähemmäs 20 km ja matkalla kuuntelimme taukoamatonta kilpakukuntaa. Ihan mahdottomia käkiä tuolla. Reitit olivat mainioita, monipuolisia ja hyvin merkittyjä. Koirat jolkottelivat vapaina kaikki reissut ja parasta oli, että reitit kulkivat lampien kautta, jotta karvakorvat pääsivät runsaasti uimaan. Jopa Sohvi aloitti uimakautensa. Vastaantulijoita oli vain yksittäisiä kolmen retkipäivän aikana.

Hotla toimi hyvin, huoneissa oli suht hyvä ilmastointi ja pääsimme valmiiseen ruokapöytään aamuin illoin. Breku tuolla on vähän vaatimaton, illalliset ihan ookoo. Ja mikä parasta miniloma sijaitsi reilun tunnin ajomatkan päässä eikä matkoihin tuhraantunut aikaa.

Me keskityimme vaeltamaan, juoksemaan ja maantiepyöräilemään, mutta paikka lienee golffareiden taivas ja myös muita aktiviteettimahdollisuuksia löytyy vaikka kuinka. Yksi golfpallo lähtikin matkamuistoksi, kun Poppari kävi sen lähigreeniltä yöllä hakemassa :)

Tässä vielä kuvia reissusta, puhelinlaatua. Ihmisväki virittää viimeistä kisakatsomoa, mutta karvakorvat nukkuvat (Sohvi matkalaukussa, jonne kiipesi ennen kuin ehdin sen purkaa).










Uintihepulit.







Päivystäjä sohvan selkänojalla.


Kisakatsomo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti