keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Se eka keinu

Olipas Pompun treeneissä raikas treenisää tänään :D Lenkin ja alkutunnin satoi kaatamalla, mutta koko ryhmä kuitenkin innolla paikalla harjoittelemassa. Popparille hatun nosto, että ei ollut moksiskaan kelistä, hirveä hinku radalla ja siellä teki oikein reippaasti hommat.

Kerrattiin viime kerran valssailut. Hyvin muisti ja teki, targetalustoja jää vähän etsimään. Tehtiin rata, jossa valssailut alkuun ja siitä mutkaputkeen, josta avautui hyppysuora: hyppy, suora putki ja muuri. Suora ei ollut kuitenkaan ihan suora, vaan suora putki oli aavistuksen sivussa linjalta, mutta hienosti Pops haki putkeen. Gabi oli palkkaamassa muurin takaa ja sanoi, että koiran tullessa mutkaputkesta ja nähtyään suoran ja sen päässä odottavan palkan, Pops veti korvat luimuun ja sitten mentiin niin kovaa kuin töppösistä päästiin.

Tunnin loppuun sade taukosi hetkeksi, joten tein vielä molempien koirien kanssa kontaktit puomilla (ok!) ja sitten me tehtiin keinu. Nyt kokonaisena ja molempien kanssa. Hiljentelin Popparille kaikki toistot vielä, mutta Sohvi teki nyt elämänsä ensimmäisen oikean koko keinun. Yes. Vihdoin. Sohvihan pysähtyy, kun keinu alkaa laskea ja jatkaa matkaa vasta, kun keinun pää on maassa. Eli tekee keinun hitaasti, mutta ei haittaa yhtään, kunhan tekee varmasti. Olen tyytyväinen. Vahvistellaan tätä nyt rauhassa, vähillä toistoilla ja runsaalla palkalla.

Ja koska meillä on niin vähän tekemistä, niin sain tänään sovittua rauniotyöskentelyyn liittyvät ketteryysharjoitukset sekä aloitin selvittämään, miten pääsisimme kokeilemaan maastojuoksua vieheen perässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti