lauantai 24. marraskuuta 2012

Nuuskutellen menemään

Tänään käväistiin jälkimetsällä. Mukaan saatiin kiva joukko tuttuja. Kaarina toi oman pesueensa, Mia tuli kera Hurjan-Papan (ihuna pappa on viime aikoina machoillut niin, että ansaitsee tittelinsä) ja Ellun. Leea tuli Vikin kanssa ja ensikertaan jälkimetsällä nähtiin Kaivopuiston Kerttu perheineen.

Jakaannuttiin ryhmiin ja vedettiin jäljet. Kokeneille pidemmät ja kulmilla, junioreille suorempaa ja helpompaa. Jälkien asettumista odotellessa suunnattiin koko revohka lenkille.



Siellä ne marssi nuoret ja vanhat, tytöt ja pojat. Tytöt sai kulkea vapaana, mutta poikaita kytkettiin aina sen mukaan, miltä reaktiot vaikutti. Pientä pullistelua oli havaittavissa, mutta ei mitään vakavampaa. Sää oli ihmeen lämmin, vähän kostea, ja mukavan vähän oli porukkaa ulkoilualueella liikenteessä.

Jäljillä nähtiin meidän tytteliltä kamalan innostunutta ja vähän kohkaavaa etenemistä. Kaarroksia jäljen molemmin puolin ja ajoittain ilmavainulla nokka pystyssä. Mutta kovastihan tuo tykkää ja loppupalkkana ollut kuivattu hevosen liha katosi nopeasti parempiin suihin.

Erikoismaininta pitää antaa ensikertalaiselle. Kerttua ei jännittänyt veri yhtään, ymmärsi heti, mikä oli homman nimi ja nuuskutus kuului kauas, kun eteni jäljellä. Eikä olisi millään malttanut lopettaa hommaa maaliin, vaan sinnikkäästi olisi vielä jatkanut etsimistä. Nyt vain nopealla aikataululla uutta jälkeä työnalle, niin saadaan uusi hieno jäljestäjä kehiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti