maanantai 12. marraskuuta 2012

Loppuvuoden verijäljet

Kaikki vanhat ja uudet, lajista kiinnostuneet verijälkiläiset. Päivitin tuonne lukujärjestykseen seuraavat yritykset jäljelle. Tervetuloa mukaan! Aloitellaan noin klo 13. Paikka vanha tuttu Halkolampi.

4 kommenttia:

  1. Hei Anne! Olemme miettineet, että olisi kiva tulla kokeilemaan verijälkiä! Huomasin, että tämän viikon lauantaina on Halkolammella verijälkiharkat. Saako sinne tulla mukaan kokeilemaan ja onko sulla jotain ohjeistusta (tarvitseeko esim ottaa jotain mukaan) ensikertalaisille?

    terveisin Anna-Kaisa, Krisu ja Kerttu-koira

    VastaaPoista
  2. Moikka Kertun perhe,

    Voikun kiva, tervetuloa mukaan! Ensi lauantaiksi on toistaiseksi ilmoittautunut Poppiksen velipoika ja Kaarinan kolmen koiran poppoo. Tarvitsette oikeastaan mukaan vain palan pesusientä ja siihen kytketyn narun sekä herkkuja jäljelle ja jäljen loppuun. Minä tuon veren ja muun rekvisiitan. Niin ja lämpimästi päälle. Teemme ensin jäljet (koirat odottavat autoissa), jonka jälkeen teemme noin 1h lenkit, jotta jäljet asettuu ja sen jälkeen ajamme jäljet koira kerrallaan.

    T. Anne T

    VastaaPoista
  3. Kiitos vastauksesta! Minkä kokoiseksi palaksi suurin piirtein pesusieni kannattaa leikata? Mukava tulla mukaan, nähdään lauantaina :)

    t. Anna-Kaisa

    VastaaPoista
  4. Ei ole niin tarkkaa, yhdestä pesusienestä olen tehnyt yl 3-4 palaa. Katsotakaa vain, että pesusienessä ei ole pesuainetta imeytettynä kuten on joissain autopesusienissä.

    T. Anne

    VastaaPoista