keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Keskiviikon kaveriaksat

Poppis on saanut lepäillä aktiivisen viikonlopun jäljiltä ja nauttia rauhallisista, palauttavista lenkeistä, kun emäntänsä ansaitsee raksuja kuppeihin puurtamalla työelämässä. Tänään kuitenkin pakattiin illalla agilityreppu ja suunnattiin hallille kaveriagilityyn. Se on vaan niin parasta. Kivaa yhdessä tekemistä ilman suorituspaineita, mutta tosissaan toinen toisiaan tsempaten.

Rata oli helppo, mutta siinä oli taitavammille Lindalle ja Topille muutama kompa. Hyvin osasivat. Tarja ja Pete pitivät radalla kivaa, niin kuin on tarkoituskin. Me tehtiin Popparin kanssa helpohkoa hyppy-putki yhdistelmää, johon liitettiin muurin opiskelua uutena esteenä. Pääjumppana tehtiin keppejä verkolla. Tai pitäisikö sanoa verkkoja kepeillä, kun Linda käskytti tänään Topia estesanalla Verkot! ja hyvin terrieri silläkin eteni :D Käytin runsaasti targetpalkkoja keppirivistössä ja pikkarainen eteni kivasti. Loppuun karkasi kepeille, josta nyt puuttui palkat, ja hönelö päätti edetä kepit oikeasti suht hyvällä vauhdilla pujotellen rytmikkäästi. Meinasin pudota puusta moista seuratessa ja kipitin äkkiä palkkaamaan maaliin.

Kiitokset taas kanssatreenareille. Loppuun lumiset jäähkät ja kotiin saunaan. Poppari saunoo nykyisin  yhtä intohimoisesti kuin Sohvi, joten tarvitsemme pian suuremman saunan. Tiedän, että pian kotiin palaava madamoiselle ei saunapaikastaan hevillä luovu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti