keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Kepit kehiin

Tänään oli cairnien agilityharkat ja vierailevana kouluttajana tosivieras eli Minttu.

Alkuun mutkaputkea sellaisenaan ja hypyllä, teki hyvin ja innokkaana. Siirryttiin ohjausharjoitukseen, jossa käännös mukana 3-4 hypyllä. Alkuun hyvä, kunhan muisti itse rytmittää ja keilata koiran huolella esteille. Vauhti hyytyi mokomissa käännöksissä eksponentiaalisesti, joten otettiin palkkaa vauhdista ja lopetettiin pian.

Toisessa harjoituksessa takaakiertoja kahdella hypyllä (ensimmäinen suoraan, toinen takaakiertäen). Kotiharjoitukset olivat tehneet tehtävänsä ja pieni osasi kiertää hyvin ja otti hypynkin ihan ongelmitta. Molemmat puolet ja taas palkka vauhdista.  Loppuun kepit ensimmäistä kertaa. Verkoilla lähdettiin liikkeelle. Ensimmäisellä kerralla mennessään töksähteli verkkoihin ja autoin käsiohjauksella. Kaksi seuraavaa yritystä meni tosi hyvin, pieni pujotteli muina naisina namilta toiselle. Olin ajatellut, että aloitus olisi hankalampi, kun Pops on toisinaan niin herkkis. Mutta keppiharkat pääsevät nyt mukaan säännölliseen harjoitusohjelmaan.

Popparin motivoinnin eteen saa varmasti tehdä töitä jatkossakin. Tekniset harjoitukset tuppaavat tylsistyttämään ja harjoitukset tulee suunnitella ja toteuttaa taiten. Mutta meillä on jo uusia sotasuunnitelmia Mintun kanssa :) Pitää vain itse muistaa olla turhautumatta, vaan pitää homma kivana, lukea tilannetta ja osata lopettaa oikeaan hetkeen.

1 kommentti:

  1. Sotasuunnitelmat on just hyviä...ainakin se suunnitteluvaihe; "paperilla" näyttää tooooosi hyvältä, mut toteutus onkin sitten jo ihan toinen juttu! :DD Mut periks ei anneta...paitsi välillä, kunnes joku taas potkii eteenpäin, Kiitos Anne! :)

    Terkuin
    Minttu ja Luca ( toinen sotasuunnitelman uhri )

    VastaaPoista