perjantai 21. lokakuuta 2011

Kahden päivän putki

Tällä viikolla oli omien agitreenien lisäksi paikkausvuoro Mintun treeneissä Purinalla. Sohvi pääsi mukaan juoksujen jäljiltä ja kierroksia oli alkuun aika tavalla ja kuulossa ajoittain vikaa :))

Itse estetyöskentely meni aika mukavasti, mutta ratojen välillä koirus ei meinannut malttaa odottaa, vaan otti häiriöstä itseensä ja pari kertaa kävi moikkaamassa muita kentällä työskenteleviä koirakoita. Varsinkin muiden koirien palkkaus tuntuu Sohville olevan ylitsepääsemätöntä seurata etäältä. Omissa treeneissä se ei haittaa ollenkaan, kun kaikki on niin lungeja. Mutta vierastreeneissä kävi nolottaa ja ahdistaa, kun sorisorisorin saattelemana kävin hakemassa omaa koiraa omalle puolelleen.

Mitä työstettiin oli keppejä verkoilla (ajoittain ihan bueno) ja keinua. Keinuharkkoja tehtiin niin, että keinun toinen pää nostettiin maksipöydän päälle -> koira pöydälle -> koira keinulle -> puolikas keinuminen alas. Meni nakilla hyvin, mutta Sohvi ei nakkihimoissaan edes tajunnut, että nyt liikkuu. Kopsahdusta ei ole pelännyt missään vaiheessa. Lisäksi treenattiin irtoamista (hyppy, putki, hyppy) targetilla ilman suurempia ongelmia. Pussia ei olla tehty aikoihin ja sen kiersikin yllättäen. Pitänee muistutella.

Sitten minulle satikutia. Purinan treenit oli ns. omatoimitreenit eli kaikki treenaa omien koiriensa kanssa itsenäisesti. Toki apua saa pyytää. Tiedän vallan mainiosti, että tällainen treeni tulisi suunnitella tarkkaan etukäteen (mitä teet, miten teet ja kuinka paljon), mutta nyt kaikessa remonttihässäkässä suuntasin myöhäisiltavuoroon pää pyörällä ja ainoana ajatuksena, että vedetään ne keinutreenit. Keinuharjoitetta lukuun ottamatta treeni menikin vähän sellaiseksi päättömäksi häärinäksi, tota vähän ja sit tota ja meniskö toikin vielä. Sohvi haahuili ja minä haahuilin. Eijeijei. Saa tukistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti