keskiviikko 26. lokakuuta 2011

11 estettä

Minttu heittäytyi hankalaksi illan agi-treeneissä, rakensi radan, kertoi mikä on estejärjestys ja sanoi, että miettikää itse miten ohjaatte ja näyttäkää. Eikä pukahtanut yhtään apuja. Kaamea mumina kävi ryhmässä, joka hortoili radalla pähkien kuinka kummassa tästä nyt selvitään.

Aika hyvin me selvittiin, vaikka radalla oli muutama ihan oikeasti kinkkinen kulma. Minttukin heltyi antamaan uusintaradoille apuja ja vinkkejä ja loppujen lopuksi ja olosuhteisiin nähden oltiin kaikki suorastaan aika hyviä. Hyvä me.

Ratana tänään: hyppy-hyppy, josta tiukka kulma putkelle (josta taas avautui suora väylä A:lle, vaikka rata kääntyi hypyille)-> 3 hyppyä ympyrässä -> A-> putki, josta taas tiukka kulma kahdelle hypylle. Sohvi ekalla radalla 2 pummia: lähti häiriön suuntaan kiertäen toisen hypyn ja karkasi putkelta A:lle. Toka rata koiralta virheetön, ohjaajalta kohtuullinen. Kiitosta hyvästä vauhdista. Vauhdikas oli Sohvin velipoika Topikin, hassuja agikiitureita nämä siskokset. Oiskohan sellaisia agilityn sisko ja sen veli -parikilpailuja, joihin noi vois ilmoittaa.

Omina harjoitteena otettiin pussia (oliks meillä vielä viime viikolla tässä jotain ongelmaa, häh), pimeää putkea ja keppejä verkoilla (ei törmäilyjä tällä kertaa, mutta mun kädet pitää laittaa pakkopaitaan, että ne ei ala heilumaan).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti