maanantai 28. maaliskuuta 2011

Palkkaus uusiksi

Kokoonnuimme seitsemän cairnin ja yhden snautserin voimin kokeilemaan agilityä ulkohalliin. Minttu toimi kärsivällisenä ohjaajana. Harjoiteltiin yksittäisiä esteitä (hyppy, putki, kepit, A, puomi, pussi) ja muutaman esteen ratoja. Meille parasta treeniä oli harjoitus häiriössä eli muut koirat olivat samassa tilassa. Vähän Sohvi lähtikin kirmailemaan, mutta leikit ja haahuilut pyrittiin katkaisemaan mahdollisimman nopeasti.

Paras anti oli kuitenkin lelupalkkauksen kokeileminen, mikä toimikin meille kuin tauti. Koira kun ei tahdo irrota esteelle kunnolla, vaan seuraa herkästi minua esteen sivuun. Nyt lelupalkka heitettiin esteen yli ja koira saatiin suuntaamaan hyvin esteelle ja yli. Toinen hyvä harjoitus oli keskittyminen kontaktiin puomilla. Meillä on puomilla jo niin paljon vauhtia, että pakko alkaa kiinnittämään kunnon kontaktiin huomiota. Samoin ohjaus pussiin tehtiin ensimmäistä kertaa, ja onnistui hyvin.

Kivaa oli taas kerran. Ja Mintulta Sohvi sai erityismaininnan vauhdista. Tuota ei tosiaankaan tarvitse hoputtaa. Täysii tai ei ollenkaan. Ja veljensä Topi on ihan yhtä vauhdikas.

 Paupersin Paula otti kuvia, toivottavasti kerrankin saataisiin hyviä fotoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti