keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Palatusoikeus?

Tänään melkein lähti pari kappaletta cairneja palautukseen. Meidän agi-treenit nimittäin oli kamalaa katsottavaa. Kumpaakaan koirista ei olisi voinut esteet vähempää kiinnostaa, kuulo oli mennyt ja lisäksi molemmat karkasivat (!!) suorituspaikalta:. Topi merkkasi esteet ja karkasi tyttöjen kimppuun ja Sohvi karkasi ja murtautui koko agi-radalta Topin kimppuun. ARGH.

Nyt jo vähän kyllä naurattaa. Syitä huonosti menneisiin treeneihin oli helppo löytää muutamia. Emme ehtineet ennen treenejä lainkaan näkemään koirien kanssa, joten sitten kyttäilivät toisiaan koko alkutreenin. Lisäksi emme aloittaneetkaan tällä kertaa yksittäisistä esteistä, vaan koirat päästettiin heti vapaaksi ja aloitettiin radalla (takaväistöä kahdella putkella) ja muut koirat odottivat vuoroaan siinä ympärillä. Koiriin ei saanut mitään kontaktia, vaan ne kohkasivat umpikuuroina päättömästi. Ope mutisi murrosikäisistä riiviöistä, kun koiria metsästettiin takaisin radalle.

Kaiken tämän sähläyksen jälkeen vedettiin syvään henkeä, nollattiin tapahtuneet ja jatkettiin treeniä. Otettiin rengasta yksittäisenä esteenä (ei ongelmia) ja loppuun koirat yksittäin vapaana radalle ja valssausta (kaksi hyppyestettä, suuntaa vaihtaen). Nyt oli onneksi jo löytynyt kuulo, koiraan sai kontaktit ja hypyt menivät erinomaisesti.

Huhhahei, ei käy tylsäksi treenit ei. Eikä siis terriereitäkään vielä kuskattu takaisin Prankster'silaan =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti