lauantai 21. elokuuta 2010

Mökillä

Mökkiviikko oli ihan parasta kaikkien mielestä. Mökki sijaitsi Vaskivedellä järven rannassa metsän keskellä. Ja mökin pihassa oli valtava hiekkakasa, jota Sohvi sai möyhentää sielunsa kyllyydestä. Koira oli vapaana pihalla aamusta iltaan, hihnaa käytettiin vain, kun tutustuttiin läheisiin kansallispuistoihin. Koira pysyi hyvin näköetäisyydellä ja pinkaisi kutsuttaessa paikalle.

Meillä saunanlämmitysvuorot pelataan petankilla. Tänä vuonna erityistä haastetta peliin toi pieni terrieri, joka kävi vohkimassa puukuula "lillanin" aina kun mahdollista...

Uutena toimintamallina oli herkkujen piilottaminen ympäri pihaa. Sohvi kävi kaivamassa kaikki annetut possun saparot ja korvat maahan. Kaivoi aikaa säästämättä ison kuopan, herkku kuoppaan ja kuoppa peittoon. Ja meidän suureksi hämmästykseksemme kaivoi ne muhjaantuneet herkut muutaman päivän muhituksen jälkeen ylös ja nautiskeli mukavasti pehmenneen tuotteen suurella mielihyvällä. Jac.

Uusina käskyinä opittiin "käy juomassa" ja valtaisan tärkeä "anna tassu". Jatkuva ulkoilumahdollisuus tarkoitti myös sisäsiistiä viikkoa. Hyvä Sohvi!

Hiekkakuopalla.

Palloa pelattiin yksin.

Ja yhdessä.

Laiturilla.

Kahlailemassa.

Vaeltamassa Helvetinjärven kansallispuistossa.

Pitkospuilla.

Tytöt lämmittää saunaa.

Pusukohtaus yllätti kesken kuutamokuvauksen.

Lekottelua varjoon jääneessä aurinkotuolissa.

Lisää unta palloon, nyt Mamin laukun päällä.

Tässä jo matkalla kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti