maanantai 9. maaliskuuta 2015

Tipu

Perjantaina satoi räntää. Oli vapaapäivä ja käytiin hurttien kanssa hallilla riehumassa. Välistävetoja ja temputtelua. Räntälenkillä nauratti. Illalla lämmittelin hevosen siinä samaisessa rännässä. Pukeutumis- ja asennoitumiskysymys. Ratsastusvalkussa tehtiin sitä merkkirataa, vaihtelevalla menestyksellä. Kun yhden palikan saa kuntoon, niin joku toinen levähtää. Just nyt toimii alku- ja lopputervehdykset (hah!), tosin niissäkin lopputervehdys ravista saisi olla vähemmän levoton. Vaatetuskin on valmis ja Jii saa sykeröt.

Viikonloppuna tuli vietettyä yli 8h seuran kisojen tulospalvelussa. Ei pitänyt niin pitkään, mutta kun ei riittänyt työntekijät ja sanan EE-II opettelujakso on vielä kesken. Onneksi kiltti mies lenkitteli koiria ja Jiillä kävi tuttu ratsuttaja sen aiemmilta vuosilta. Samalla pääsin juhlistamaan seura- ja treenikavereiden Jennin ja staffi Marun luokkanousua, kolmosiin hoplaa.



Horse Fairin läpikävelin, kuuntelin pari luentoa ja napsin matkaani muutaman messutarjouksen.


Hain tilaamani satulavyön messuilta. Kahden käyttökerran perusteella passeli meille. Ja kyllä, meilläkin alettiin sitten syömään tuota chiaa. Vähän skeptinen, mutta kunolitoimessutarjous jne. 

Eilen puin hikiselle ja pestylle hevoselle tipunkeltaisen kuivatusloimen. Naisten kotkotuksia. Pääsiäinen on ihan just.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti