maanantai 16. maaliskuuta 2015

Merkkisuoritus

Olemme viime viikkoina harjoitelleet perjantain Tätit ridaa nyt -ratsastusryhmässä perusmerkkirataa, haalineet kisakamppeita ja pohtineet sykeröiden tekoa. Hyvällä tsemppihengellä menty, nähty painajaisia ja naurettu yhdessä. Hyvästä meinigistä kertoo sekin, että yksi ryhmäläisistä ei voi polvileikkauksen takia ratsastaa, mutta on istunut kaikki harkat katsomossa, tsempannut, puhallellut pilliin ja auttanut kaikessa mahdollisessa. Kiitos ryhmäläiset, Tuittu ja ope-Noora, matka on ollut huikia.

Eilen koitti sitten H-hetki, kun ryhmä lähti suorittamaan ensimmäistä ratsastusmerkkiänsä. Pukeutui asianmukaisesti, letitti heppansa, verryytteli yhdessä ja lähti hymyssäsuin radalle. Ihan mahtava fiilis. Olimme vuorossa neljäntenä eli ryhmän viimeisenä. Verskat oli mennyt ihan kohtuullisesti, aika energiseltä ja vahvalta hevonen tuntui, ja tunnelma sähköistyi pillin puhalluksesta entisestään. Yritin keskittyä hengittämiseen, hymyilemiseen ja tein puolipidätteitä minkä pystyin. Alku oli vähän tahtojen taistoa, kumpi määrää tahdin, lävistäjä kevyellä ravilla olikin aika lennokas, harjoitusraviosuudessa paketti pysyi, mutta rauhoitin tilannetta jopa liikaakin (mistä moitetta tuomaripalautteessa), laukkaosuudet pysyivät nippanappa hyppysissä (vaikkakin laukan kiihtyvyydestä myös huomiota arvostelussa...). Alku- ja lopputervehdykset aika kivat :)

Summasummarum, läpi meni. Ja meni muuten läpi koko ryhmältä! Ja kiltti tuomari antoi oikein hyvät pisteet. Ryhmä hauskuutti yleisöä tuulettelemalla palkintojenjaossa.

Odottelen vielä kuvia, mutta tässä ensiräpsyt.

Palkintojenjako. Kiitos Leea kuvasta!

Kiitos Leea kuvasta!

Vasemmalta oikella perjantain poniryhmä olkaa hyvä: Hannamari ja Velho, minä ja Jii, Milla ja Wäinö, Leena ja Santos. 

Olipas mukavaa ensituomari. Tarkka, mutta kiltti meille ensikertalaisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti