maanantai 1. joulukuuta 2014

Lämpöä puhkuen

Tontin maalämpöurakka alkaa olemaan loppusuoralla. Piha on ollut viikon mullinmallin, nyt on lämmöt ja vedet poikki, mutta illalla pitäisi torpassa uusi elämä ja maansisuksista puhkuva lämpö. Koirilla on riittänyt ikkunassa ihmeteltävää urakkaa seuratessa.

Tässä muutama otos vaellukselta Helvetinjärven kansallispuistosta. Vaellettiin Helvetinkurulle sekä Karhukalliolle.Poo lepäsi tämän reissun ajan, ja palasi kuvioihin intoa puhkuen. Jalkavaivasta ei ole näkynyt vilaustakaan. Lenkit pidentyneet vähitellen ja perjantaina ei vielä huolittu leikkikavereita mukaan, mutta pääsivät keskenään metsään. Hyvin kipittelee jo. Eli paluu normiin.


 

Eilinen menikin agilityliiton syyskokouksessa rotua edustamassa. Samalla päästiin juhlimaan omaa seuraamme, kun Hakunilan Seudun Koiraharrastajat (HSKH) valittiin vuoden agilityseuraksi. Kyllä kelpaa. Kirjailen SAGIsta ja kokouksesta vähän lisää rotulehteen.


Palkintoviiriä vastaanottamassa seuran pj Ina Amunnet ja tiedottaja Outi Nuotio. SAGIn edustajina toiminnanjohtaja Sari Sippola ja pj Petteri Kerminen. Hyvä meidän seura!
Muutenkin kuin maalämmön osalta kuumottavaa aikaa. Ostotarjoukseni ikiomasta hevosesta hyväksyttiin black fridayn kunniaksi (melkoinen verkko-ostos...), ja nyt on ostotarkastus sovittuna parin viikon päähän. Sitten tiedetään tuleeko pukki tänä vuonna traikun kanssa... Tallipaikka on niinikään odotamassa, eikä muutto ole naapurirakennusta kauemmaksi.Tingittyyn hintaan eivät varusteet kuuluneet, joten vähitellen olen haalinut suitsia sovitukseen ja mallaillut suojia, tehnyt ehdollisia varauksia loimipaketteihin ja aloittanut tukiverkon kartoittamisen. Tarkoituksena kerätä luottojoukko, johon turvautua, kun työelämän metkut estävät tallille pääsyn. Luottovuokraaja olisi hienohomma, mutta katsotaan meneekö ainakin alkuun palapeliksi. Kerron projektista lisää, kun asiat etenevät. Ja kyllä, jotta ollaan tässä pisteessä, mies vaati vuositasoista talousarviota uudesta perheenjäsenestä. Ja kyllä ei, ei ole halpaa lystiä tämä.

Tällaiset suitset odottaa postissa sovitukseen pääsyä:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti