tiistai 9. joulukuuta 2014

Hyvä Hygge!

Otsikon mukaiset fiilistelyt Tanskanmaalta. Pyörähdettiin viikonloppuna siellä, hengailtiin Tivolissa ja kierreltiin kaupunkia, syötiin tähtiä ansainneessa thairavintolassa melkein neljä (4!) tuntia ja annoksia 17. Pallona luokses pompin...

Koirat hoituivat erinomaisesti äidilläni. Sinne jäivät pihalle juoksemaan rallia, kun lähdettiin. Sentään olivat iloisia, kun palattiin ne hakemaan.

Hyvä tunnelma jatkui myös eilisissä Sepon karkeloissa, joissa tällä kertaa Sohvin kanssa. Rata oli superkiva, laitan, kun ehdin piirtämään. Tämä pitänee tehdä omankin ryhmän kanssa ensi viikolla. Varautukaa te taitavat. Ryhmäläiset ovat muutenkin anisoituneet kisarintamalla, startteja ja tuloksia satelee. Ja yksi LUVA tietää meille kouluttajille herkkuja, namnam.

Tänään paistoi aurinko. Ihmeellistä. Vaikka itse en tästä pimeydestä kärsi tippaakaan, villasukat jalkaan ja takan ääreen juomaan glögiä, ei paina ei. Mutta oli sitä arskaakin kiva nähdä. Ja miten hyödyntää näin upea sää, no painumalla jälkimetsään tietty. Minna meni jo edellä huhkimaan pari jälkeä ja minä perässä. Karvakorvat meinasivat pakahtua innosta, kun valjaat ja liivit puettiin päälle. Erittäin hyvin tekivät molemmat töitä. Sohvi kulkee kuin juna jäljellä, erinomaiset molemmat kulmat, toiselta niistä lähdettäessä yksi pummi, etsi ja etsi ja palautin ja sen jälkeen hienosti maaliin. Poo ei tehnyt varsinaista pummia, kerran kääntyi takajäljelle, jonka pian käänsin. Jäljestää hieman levottomasti, tehden pistoja jäljen molemmin puolin ja siitä sitten tohottaa tuhatta ja sataa takaisin, kunnes lähtee taas pistolle. Molemmat kiinnostuneita sorkasta, kantavat ja syövät.

Mutta nyt on mies työmatkalla, koirat nukkuvat kuin tukit. Mä taidan napata pari omppua taskuun ja piipahtaa tallilla.

2 kommenttia:

  1. Kiva löytää uusia cairni-blogeja! Saitte meistä juuri uuden lukijan :) Jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa, niin tuossa on linkki meidän kaksivuotiaan cairnityttö Kertun blogiin:

    -Elämän pituista rakkautta

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa! Pitääpä käydä kurkkimassa!

    VastaaPoista