keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Agikausi pulkassa

Nyt läks joululomalle agilitystä. Poo vetäs vikaks treeniksi Sepon sutinat. En vieläkään tahdo uskoa, että pikkarainen oikeasti osaa noi kepit. Oli avokulmaa ja kaikensortin ohjaajahäiriötä, mutta niin vain porskuttaa. Vauhtia on tullut koko ajan lisää, että ei enää ihan kauheasti jää isosiskostaan tällä esteellä. Lisäksi irtoaa niin, että jäätiin oikein ihastelemaan. Se, että irtoa paukutteli välillä väärillekin esteille ei haitannut pätkääkään. Popilisko on vaan niin. Mutta koska Patricia ei kauheasti pikkaraisen toista polvea kehunut, niin meillä on päädytty jatkamaan kevennetyllä agilinjalla. Heidin ryhmässä jatketaan keväällä joka toinen viikko, mutta muuten panostetaan ehkä enemmän muihin lajeihin. Seuran raunioryhmään on haettu, jälkihommia jatketaan keväällä ja ehkä sille rallytokolle tai tanssille voisi nyt olla enemmän aikaa.

Sohvi kävi rilluttelemassa tehiksen Ville treenit eilen. Erilaisia serpentiiniohjauksia, Ville haastoi mut kokeilemaan takaatyöntöjä leikkauksella sekä japanilaistyyppisellä tyrkkäisyllä, ja toi koira viipotti just eikä melkein. Ihmeellisesti noista treeneistä jää aina onnistumiset päällimmäisiksi. Kiva lopetus syyskaudelle.

Koirien levenevät keskijakaukset saivat kyytiä, kun Tarjan salonki avasi ovet sunnuntaina. Sohvi siistittiin, mutta Popparilta otettiin untuvahöttömötöt reilummin pois, silakkamalliin. Nyt kelpaa mennä Pohjoisen poroja jahtaamaan.

Ennen kuin pakataan auto, niin ollaan vielä jännän äärellä tallilla...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti