torstai 18. joulukuuta 2014

Elämä keinuttaa

Tervehdys pakkauspuuhien äärestä. Ärrierit osallistuvat aktiivisesti. Popilisko vohkii miehen sukkia pakatuista laukuista ja sitten painitaan laukkujen päällä ja alla.

Viime päivät ovat sisältäneet niin paljon jännitystä, odotusta, pettymystä, menetystä, miettimistä, iloa ja surua, että nukkua nuupahdin kesken luxorious spa-hoidon. Synttärilahjaksi keväällä saatu lahjakortti tuli lunastettua tarpeeseen.

Hevoskaupat ovat edelleen kesken, kun ostotarkastuksessa ilmeni lisää pohdittavaa. Taivutuskokeet meni hätkähdyttävän hyvin, mutta pientä kroonista muuta vaivaa sieltä ilmeni. Ell totesi, että ei omaa kristallipalloa, että mieti ihan ite. Ja nyt sitten on mietitty pää savuten. Päätin, että en tee päätöstäni ennen reissua, aikalisä sitten siis. Fiilistä ei parantanut sekään, että eilen naapuriboksiin tarjottu jouluomppu jäi viimeiseksi kohtaamiseksi maailman ehkä kilteimmän hevosen kanssa. Suurisilmäisen Florentinen matka vihreämmille laitsoille koitti tänään. Kiitos ja hyvää matkaa!

Toivottavasti matka pohjoiseen auttaisi selvittämään asian ja tekemään ratkaisun, jonka kanssa voin elää. Nyt on suksiboksi täynnä suksia ja lumilautoja, ja auton nokka käännetään aamusta kohti Kuusamoa. Porot, täält tullaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti