keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Virtaa

Pompulla meinaa nyt loman jälkeen arkena jäädä ylimääräistä virtaa, jonka purkaa eläimellisiin hepuleihin. Ihan on pitänyt viheltää peli muutamaan otteeseen poikki, kun meno on ollut vähintäänkin päätöntä.

Tänään päästiin onneksi agikentälle päästelemään huuruja. Tehtiin pidempää rataharjoitusta osissa, joten kropan lisäksi pikkuneiti joutui käyttämään aivonystyräänsä. Ihan kuin Gabi olisi maininnut, että kyseessä oli joku 2-luokan radanpätkä. Kiitosta kontakteista (hyvä Pomppu!). Lisäksi takaakierrot sujuvat ja yksi välistävetokin siinä sivussa suoriteltiin. Kepit verkoilla oli nopeammat kuin ilman verkkoja, mutta pujottelu on vielä aika kömpelön näköistä.

Hain ihan lopuksi vielä Sohvin kokeilemaan rataa ja sitten pitikin pitää hatusta kiinni, kun Mama läks. Ihana, kun se on niin tulessa tuolla.


Saatiin onneksi jäähkälenkille seuraa muista ryhmäläisistä. Poppis löysi heti leikit sheltti Danan kanssa, joten ne kaksi vetivät hullua ympyrää pitkin metsää. Haa, tänä iltana täällä onkin vihdoin rauhallista.

Mekin liityimme nyt Sportti-jengiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti