sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Kuulumiset

Meillä on ollut ihana loma täällä San Sebastianissa. Merituuli viilentää kuumasti paahtavan auringon siedettäväksi lämpötilaksi. Rannalla on ihana juosta ja talviturkki viskattiin Biskajanlahteen. Pintxokset ja paikallinen siideri maistuvat.

Täällä on valtavasti koiria. Koirat kulkevat pääosin vapaana. Ja koirat ovat tervetulleita niin rannalle kuin kahviloihin. Jos naapuripöydän koira käy naapurin puolella, se saa usein rapsutuksen palkaksi. Paikalliset tutnuvatkin olevan hyvin koiraystävällistä porukkaa. Rotuja on laidasta laitaan, havannalaisia on paljon, mutta myös westieitä on näkynyt useita ja on me yksi cairnikin bongattu! Löysin kaupungilta hyvinvarustetun eläintarvikeliikkeen, joten tuliaisia tiedossa perheen pienimmälle

Oma ikävä on pysynyt kohtuullisen hyvin kurissa, kun olen päivittäisissä viesteissä kuullut miten hyvin Sohvi voi. Mökillä on viihdytty ja pihalla oltaisiin mieluusti vaikka koko ajan. Maalaiskissoja on käyty moikkaamassa, ja kylässä löydetty kissanlelu laitettu tuusannuuskaksi. Pinja-russelin kanssa leikitty ja karattu aidatusta pihasta. Syöty hyvin ja ulkoiltu paljon. Kuulostaa siis ihan, että Sohvilla on ollut kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti