maanantai 5. tammikuuta 2015

Maastoiltu

Kävin viikonloppuna vierailulla cairnryhmän agilitytreeneissä. Pääsivät tekemään Sepon ratapohjalla serpentiiniä ja vähän muutenkin kiihdyttelemään. Vallan päteviä koirakoita, ja uudet vauvakoiratkin tekivät hienosti hommia. Omat pääsivät spurttailemaan radanrakennuksen ajaksi, sekä jäähdyttelylenkille muiden kanssa. Sohvilla on anturassa kynnestä tullut nirhauma, joten saa vielä hetken odotella omia harkkojaan.

Viikonloppuna satulaseppä kävi mittailemassa Jacky-makupalan selkää. Nykyinen satula todettiin aivan liian pitkäksi lyhytselkäiselle tammalle. Selän painelu sai Typyn irvistelemään siihen malliin, että pääsee pian hierottavaksi. Ja eilen koitti molemmille odotettu päivä, kun jätettiin kentän ja maneesin urat taaksemme ja painuttiin ulos maastoon. Pellon pohja oli hyvässä kunnossa, mitä nyt tilsoja vähän jännittelin, kun kumit saadaan alle vasta seuraavan kengityksen yhteydessä. Onneksi pakkanen puri juuri sen verran, että pahoja korkoja ei muodostunut. Käytiin ison tien varrella pyörähtämässä ja siellä piti vähän puhallella isommille kulkuneuvoille. Seurana meillä Heidi ja Chippo.Tästä me viime keväänä haaveilimme, kun Heidin kanssa sanottiin ääneen niinkin utopistinen ajatus kuin, että ostetaanko omat hevoset...

Illalla kävin vielä tyhjentämässä kaverin kaverin autotallia, ja sain vihdoin haaveilemani enkkuviltin ja kaupanpäälle parit satulahuovat. Valkoiset kisahuovat luovutan ihan suosiolla Chippoliinille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti