maanantai 19. tammikuuta 2015

Esteklubi

Meidän eka esteklubben Jiin kanssa. Pari kuukautta on nyt tyttelillä ollut hyppäämisestä taukoa, ja nyt veti tamma GP-korvahupun päähänsä ja näytti kuskille, että hallitsee vauhdin ja tiet niin paljon paremmin. Että pidä Mamma kypärästä kiinni, nyt mentiin. 

Olen vielä vaihtanut kuolaimen pehmeämpään, mikä ei ehkä tulikuumalle estehirmulleni ehkä ollut klubitunnille paras valinta sekään. No, meni ne maapuomit ihan hyvin! Ja ehkä joku yksittäinen okserikin. Mutta radanpätkät olikin sitten jo jotain ihan muuta. Hihhih, en voinut kyllä kuin nauraa. Korvat tötteröllä ja lapasest läks kierros toisensa jälkeen. Estevalkkuni lupasi vähän ratsastella hurjallani, että pääsee osaavamman kuskin kanssa hommiin. 

Sain muutaman vinkin puomiharjoituksiin. Niitä päästään tekemään itsekseenkin. Muuten seurailen noiden etusten kestämistä, ja harvakseltaan klubeillaan, jos antavat myöten.

Huomenna pitäsi tulla satulaseppä nipun satuloita kanssa. Jos vaikka joku sopiva löytyisi. Huomenna sileällä treenit ja keskiviikoksi yritän mankua kengittäjän laittamaan tilsakumit alle. Ja koirien kanssa päästään esteille myöskin, niilläkin valkkujen silmien alle. Että eikun Jump vaan soimaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti