keskiviikko 1. tammikuuta 2014

IhkaUusiVuosi 2014

Hyvää ensimmäistä päivää tätä vuotta.

Vuosi vaihtui Ystävien seurassa kera viiden koiran. Terrierit saavat käytöksestä kiitettävän ja tarran päälle, niin hienosti osasivat seurustella kolmen chihuneidon kanssa. Väistivät jopa kohteliaasti, kun pieni ja pippurinen Siiri huseerasi. Sohville otti ainoastaan koville, kun vetoleikitin Siiriä, mutta siinäkin tyytyi kohtaloonsa ja vain seurasi taustalla tilanneta tarkasti. Luut saatuaan Poppis teki vieraille selväksi, että nyt ei paree häntä ja herkkua lähestyä, ja taas kaikki puhuivat koiraa oikein ja luut nautittiin rauhassa.

Hilma, Siiri ja Sylvi sekä Sohvi ja Poppis


Koirat ulkoilivat lyhyesti ja ottivat tirsat normisti keskellä pumpumeja ja vieraita. Kyllä on rekkujen hermot taas kerran testattu kestäviksi. Raketit eivät koiria juuri kiinnostaneet, Sohvi enintään seuraili menoa ikkunasta ja Pomppu koisasi. Sohvi olisi viihtynyt pihallakin, mutten viitsinyt sitä pahimman räiskeen aikana sinne päästää.

Olimme jo nukkumassa, kun viimeinenkin neropää keksi lähettää rakettinsa klo 03. Olin ainoa, joka perheessä niihin reagoi, mies ja koirat eivät vaivautuneet luomiansa nostamaan.

Ihkaensimmäisena päivänä ajattelin kerätä perheeni kainalooni ja löhötä sohvalla ja juoda pullollisen kivennäisvettä ;) Jos ekan päivän ottaa näin rennosti, niin varmasti loppuvuosi on energeettisesti latautuneempi...

Ihan kohta leikitään taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti