sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Messari

Koiramainen viikonloppu kului Messarin hulinassa, Cairnkerhon standilla jutustelemassa cairneista, shoppailemassa tiliä tyhjäksi ja vähän kehän reunassakin kurkkien ja valiokakkuja maistellen. Ja kaikki piparkakutkin syötiin jo ekana päivänä eli kannatti paistaa niitä messuvieraiden iloksi.

Jätin tällä kertaa Sohvin kotiin, kun ajattelin koiran tarvitsevan rauhallisempaa menoa muuttohulinoiden jälkeen. Sen sijaan erinomaisina standiemäntänä ja -isäntänä toimivat Rita ja Basso sekä Päivi, Sinikka ja Taru. Kiitos kaikille hienosta standista ja mukavasta seurasta. Tänä vuonna standilla kävi viimevuotista enemmän henkilöitä ja perheitä, jotka jo vakavasti harkitsivat cairnin hankkimista laumanjatkoksi. Pyrimme jakamaan tietoa rodusta sekä antamaan yhteystietoja keskusteluiden jatkamiseksi. Tietysti moikkaamassa kävi myös paljon cairnisteja, joilta oma turjake kotoa jo löytyykin.

Messutarjouksina kotiin kannettiin joulunpunainen puolikurkkari agilityn pantashowta nopeuttamaan ja emännälle rukkaset sävysävyyn. Pompan punainen talvimantteli, joka pääsee agitreeneihin lämmittäjäksi, ruokasäkki ja sekä iso kasa luita. Heti käyttöön pääsi koirien joulukalenteri, jonka nappasin lähtissäni ale-hintaan mukaan.

Tässä kuvia messuemännistä ja yhdestä -isännästä. Sekä muutama otos Rally-toko esittelystä, jossa Suvi ja Hertta esiintyivät oikein mallikkaasti.








2 kommenttia: