keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Agivuoden päätös

Agikausi laitettiin pulkkaan tänään. Helppoa, rentoa rataa, jossa sai päästellä menemään. Sohvi innostui ensimmäisellä radalla karkaamaan pari kertaa Topiveljen häkille, mutta tuli sitten suosiolla jatkamaan ratahurvittelua. Kontaktit me pysäytellään nyt järjestelmällisesti. Takaa kiertokin meni, vaikkakin minulta kömpelösti ohjaten.

Mutta sitten se pienenpieni nytkähdys eteenpäin eli kepit, alku verkoilla ja loput ohjureilla. Pari ohjurin ylitystä/alistusta alkuun, Mintun tsemppaaminen ja muutama ihan mallikas suoritus. Ja loppuun kepit radalle, ekaa kertaa ikinä. Ja parasta oli, että koira osasi hakea kepeille, meni toki ohikin, mutta muutaman kerran hienosti sisään ja pujotteli nätisti ja vauhdilla loppuun. Jotenkin ensimmäistä kertaa tuntui, että koira alkoi vähän tajuta koko estettä. <3

Loppuun vielä vauhtihurvittelut hypyllä, putkella ja pussilla. Jeejee, mentiin ihan täysillä ja loppuun leikkipalkka. Kiva lopetus kaudelle. Kaunis kiitos vielä kertaalleen Mintulle, joka kärsivällisesti ja jämptisti on luotsannut meitä eteenpäin, ja uskonut meihin vankkumatta silloinkin kun oma usko on jo aikaa sitten kuopattu :) Ja lämpimät kiitokset myös koko ryhmärämällemme Linda ja Topi, Suvi ja Lempi (Hertta kannustusjoukoissa), Mia ja Ellu (Perro-pappa kannustusjoukoissa) ja Sanna ja Alli: on ilo treenata kanssanne!

Tästä eikun kohti uusia ratoja vuonna 2012. Nyt pitäisi varmaan alkaa miettimään niitä tavoitteita ensi vuodelle. Ensimmäinen tavoite on kuitenkin ehdottoman helppo asettaa: pitää yhdessä hauskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti