tiistai 27. joulukuuta 2011

Kinkku sulamaan

Kävimme tänään Pipsan ja Minnan kanssa tutustumaan Helsinkiin joulukuussa avattuun uuteen koirauimalaan. Uimala oli tiloiltaan uusi ja siisti ja uimaopettaja oikein mukava. Altaita on kaksi ja ne ovat kieltämättä aika pienet, ainakin, kun ehti tottumaan Hyvinkään pidempään altaaseen. Allas riitti kuitenkin meidän neitokaisille hyvin ja varmasti tuolla tulee talvella käytyä säännöllisesti.

Pipsahan on himouimari, joka harrastaa etenkin uimahyppyjä. Lisäksi Pipsa pelastaa kaikki mahdolliset tahot vedestä ml uimaopettaja ja Sohvi, joita hellästi tökkien ja näykkien ohjasi ylös altaasta :) Sohvi meni ensimmäistä kertaa hallissa itse uimaan ja nouti vesilelua, joten tässä suhteessa ollaan menty aimo harppaus eteenpäin. Ja koirilla näytti olevan kivaa, mikä on se tärkein juttu hyvän liikunnan lisäksi.

Pientä emmintää lähtöviivalla, Pipsa painaa jo menemään.

Rohkaistui se meidän neitikin.
Peräkanaa, Pipsa ui usein Sohvin perässä varmistaen, että tirriäinen osaa rannalle.

Pipsan loiskaisuja.

Vesilelun yhteiskuljetus.


Saukkosukkula.

Kyselin vähän jo pentu-uinneista tulevaa pikkusiskoa varten. Sohvi vietiin noin 6-7 kuisena uimaan ja viimeistään silloin aloitellaan nuorimmaisenkin kanssa. Taitaa vain tuleva penneli päästä alkuun suoraan luonnonvesiin pulikoimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti