maanantai 22. helmikuuta 2016

Tsirurgilassa

Pohdittuamme ja pähkäiltyämme, päädyttiin kurkkaamaan koiran polveen. Löytyi sinällään ehta polvi mutta eturistiside ei ollut ihan optimaalisesti sijoittunut ymmärtääkseni juuri reisiluun puolelta, joten ristari päädyttiin tukemaan ekstrakapsulaarisilla ompeleilla. Muuten nivelkapseli ja -kierukat sekä sivusiteet näyttivät hyvältä. Sohvi sai viikon toisen kännin ja kuntoutusohjelman kevääksi. Harmittaa joo, mutta ei oikein jäänyt muitakaan hyviä vaihtoehtoja.Viikonloppu on kulunut Sohvin osalta polvea kylmätessä ja ab nappaillen. Rajasimme koiralle olkkarista puolet ja kaivoimme kaulurin esiin. Kauluri roikkuu käyttämättömänä eteisessä ja avoimella häkkialueella viihtyy lähinnä Poppis :)  Poo on kyllä ihan liikkis, kun se haluaa aina osallistua noihin kylmäyssessioihin mahdollisimman läheltä.
Onneksi mamselli on rauhallinen toipilas ja närkästystä aiheuttaa lähinnä potilaan kantaminen hankalista paikoista. Luulen, että kovin homma on estää noiden keskinäiset leikkimiset lähiviikot. Viikonlopun olemme yrittäneet tainnuttaa tuota tervettä osapuolta kahlaamalla sen kanssa metsässä tuntitolkulla.

Maanantain aamulenkille (d3 leikkauksesta) lähti hyväntuulinen toipilas, joka varaa vielä aika kevyesti operoidulle polvelle, tutkii pupunjälkiä, merkkailee ja olisi jo halunnut leikkiä Poon kanssa. Tästä me aloitamme kuntoutuksen, jumppamatto ja -trikoot kaivettu esiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti