tiistai 16. helmikuuta 2016

Tallilla

Sohvin maatessa pöllyissään Popsi pääsi tallille mukaan moikkaamaan JB:tä. Parasta oli etsiä herkkupalloja karsinasta ja maistella melassivettä. Hepatkin oli ihan jees.Potilas voi olosuhteisiin nähden hyvin. Kipulääkitys ja maltillinen liikkuminen. Ortopedin kanssa juteltiin vaihtoehdoista, tuijotimme röntgenkuvia lisää ja käymme loppuviikosta vielä näytillä.

2 kommenttia:

  1. Höh! Harmi sitä Sohvin polvea! Jotenkin niin ärsyttävää, kun koira on terve kuin pukki, mutta sitten yhdessä hetkessä voi tulla jotain tällaista. Mutta sellaista se elämä kai on. Onko diagnoosina siis "vain" löysä eturistiside, eli se ei ole revennyt tai poikki? Millainen leikkaus siihen tehdään? Mua kiinnostelee Lennart-herran polvitilanteen vuoksi. Sillähän siis epäiltiin eturistisidevammaa, mutta ortopedille päästyämme ei enää ontunut, ja lääkäri totesi rakenteellista löysyyttä, mutta ei kuvannut siinä tilanteessa. Totesi, että pitää tulla uudestaan jos alkaa oireilla uudestaan. No, mitään ontumista tms. havaittavaa ei nyt 8 kk:n aikana ole ollut, mutta itseä aina välillä häiritsee ajatus, että jos siinä polvessa kuitenkin on jotain, mikä pitäisi leikata, ettei hiljalleen tule turhaa nivelrikkoa tms. Lennu on siitä asti syönyt Cartivetia ja agissa ei olla käyty, mutta muuten normaalia elämää. Tsemppiä teille!
    T. Hannamari ja Lennart-herra

    VastaaPoista
  2. Meillä kuvat näytti tosi siisteiltä, mutta mielestäni sääriluu pääsee liikkumaan turhan eteen. Mahdollisen tulehduksen ja nivelrikon takia en halua jäädä odottamaan, vaan polveen kurkataan perjantaina ja sitten valitaan sopivin hoito. Tuli mitä tuli, niin kuntoutusta on keväällä tiedossa, jumppaa, fyssaria, vesimattoa. Nivelvalmisteet tuhdimmiksi. Ja tiedä vaikka Jiin cartrophen-piikeistä osa päätyisi terrieriin ��

    Lenskarille rapsutukset!

    VastaaPoista