perjantai 15. tammikuuta 2016

Rokotuksilla

Poolle piti päivittää koko rokotesuoja. Sai niskaansa rabieksen ja kolmoisrokotteen (maksatulehdus, penikkatauti ja parvo). Molemmille suihkittiin nenään kennelyskärokote. Sain matkaani myös punkkisuojareseptin kesäksi. Passit merkittiin siististi, kassan kautta ulos ja koko klinikkakäynti oli ohi vartissa.

Silti vähän harmitti. En ottanut meidän luottoellua, kun piti saada juuri tietty ajankohta työkiireiden ja muuttolaatikoiden keskeltä, enkä näin tuntenut eläinlääkäriä. Oli ihan mukava ja tehokas ja nätisti pisti ja suihki. Mutku. Ei kysynyt kuulumisia, ei tehnyt siinä rupetellessa rutiinitsekkauskierrosta, silmät, korvat, suu ja vilkaisu navanalle. Ei varmistanut koiria sirunlukijalla. Koirilla olleita pantoja kehui. Ähh.

Kuunteli sentään Poon sydämen, kun pyysin, ja totesi, että ei tällä hetkellä pysty kuulemaan aiemmin havaittua sivuääntä. Meidän Popparin sydänspesialisti Minna Rajamäki Viikin eläinsairaalasta totesi ultrassa pari vuotta sitten, että sekin on mahdollista, että häviää koko suhina pois. Pitänee kuunteluttaa nyt tässä vielä jollain muullakin. Muutenhan tuo sivuääni ei ole Nappulaa koskaan häirinnyt millään tapaa. Löytyi vahingossa ja tutkittiin YESissä perusteellisesti, mutta mitään ei löydetty.

Niin, ja klinikan vaakakin näytti niin mukavan alhaisia lukemia, että meinasin hypätä sille itsekin :) Tyydyin kehottamaan henkilökuntaa kalibroimaan masiinansa.

T. Anne (ei punnittu), Poo (muka 7 kg) ja Sohvi (vielä isompi muka 7,7 kg), veikkaan vähintään puolen kilon heittoa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti