tiistai 12. tammikuuta 2016

Putkikulmat ja itsenäinen työskentely

Siinä ne oli päivän epistolat. Jos minulta olisi kysytty, osaako koirani putket hyvin, niin olisin vastannut jookai. Mutta jos hankalia putkikulmia hankalilla ohjaustavoilla (tässä poispäinkääntö 3-4 esteväli) ei ole harjoitellut, niin eihän ne nyt hirveän hyviä ole. Niistä kotiläksytystä.



Ja edelleen Mika pyysi, että anna niille koirillesi tilaa tehdä itse, ne osaa tai ne opetetaan. Tämä on mulle kamalan vaikeata. Lähtökohtaisesti juoksen mielummin edellä ja näytän, että nyt tämä ja sitten tuo :) Yritin parhaani ja valitsin takaaleikkauksen, vaikka olisin ehkä ehtinyt muutakin. Pitää edes yrittää haastaa itsensä kokeilemaan.

Jalkaohjauksissa laitan edelleen painon liikaa eteen ja pääsen hitaammin itse liikkeelle. Tämä perhanan perisynti riivaa mua, vaikka sitä on Seposta alkaen moni yrittänyt kitkeä. En itse edes ehdi huomata tätä, mutta tiedän, että se on totta.

Koirat oli taas hirmupäteviä, vaikka ohjaajansa ei loistanut. Päästettiin flunssainen koutsi kotiin ja jäätiin vielä ryhmän kanssa ottamaan muutamia vetoja keskenämme. Kivoja koirakoita meillä. Ja olen niin ylpeä tuosta Popparista, kun kulkee jo niin hyvin nuoren bortsun ja ison valkkariuroksen kanssa lenkit vapaana. Hyvää siedätystä pienelle arkajalalle. Sohvi-mamselli keskittyy omiin haisteluihinsa ja tuhahtelee rynnivälle joukkiolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti