perjantai 4. syyskuuta 2015

Lits-Hyppy-Läts

Viikko on tarjonnut kohtuullisen märkiä agitreenejä. Silloin on mukava, jos pääsee vähän helpommalla. Aiempi ryhmä teki mukavannäköistä rataa, ja lähtiessään työnsivät ratapiirustuksen kouraan. Hetken sain maanitella kouluttajaa ja kanssaryhmäläisiä, että vaihdetaan tähän. Ei tarvitse sateessa raahata esteitä ympäriinsä, koirat pääsevät nopeammin lämpän jäljiltä harkkaamaan jne.

Hauska rata, serpenttiiniä, välistävetoja, takaakiertoja. Tykkäsin. Pääsi kokeilemaan eri variaatioilla ja joutui vähän epämukavuusalueen ohjauksia kokeilemaan.  Poo saattaa vielä tarjota suoraanjuoksua, jos ei vahvasti ohjaa haluaako koiran mistä välistä hypyille. Sorruin välistävedoissa pyllistelemään, josta raippaa. Poota ei saa enää hidastaa kepeille, kun osaa sisäänmenot jo aika kivasti. Sohvi oli aika kiva koko radan. Itse lonksotin kumppareissa. 2,5h kohtuullisessa kaatosateessa ja tiesi taas harrastaneensa.


Vielä helpommalla pääsin, kun valitsin samaisen radan vielä omallekin koulutusryhmälle tehtäväksi. Kyllä siinä ihan kivasti pähkinää oli tarjolla heillekin.

Alkeisryhmän kanssa aloitettiin kontaktiasiat ja 2on-2off-tukiharkat tasapainotyynyllä. Minna veti putki-hyppyrallattelua. Ihanan innokkaita ja päteviä koirakoita.

Nyt nuuskitaan viikonloppu eukalyptusta nose work -kurssilla, ja ensi viikon kalenterissa lukee agility 4 kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti