tiistai 24. helmikuuta 2015

Tieliikenne tutuksi

Sovittiin maastotärskyt Heidin ja ihanan Victor-herran kanssa. Päätin jättää satulan kotiin, kun mukavan rentoa reissua tiedossa. 



Alku kahlailtiin pellolla ja käveltiin metsäteillä. Yksi rusakko lähti liikkeelle läheltä, mutta ei aiheuttanut tarkkaa seuraamista kummempaa reaktiota. Tieroja poisteltiin Victorilta kohdassa, jossa säilytyksessä iso vene, joka peitettynä pressulla. Pressun läpätystä tuulessa ehdittiin tiirailla rauhassa, joten sen ohitus sujui muittamutkitta. 



Takaisin tallille suunnattiin kävelytietä, joka kulkee isontien varrella. Ruuhka-aika tarjosi reilusti pikkuautoja, bussin ja muutaman isomman kuljetusajoneuvon. Kuten arvasin, ne oli mein rouvaskaisesta pitkästä aikaa aika jänniä. Jännittyneenä sipsutti Victorin välittömässä läheisyydessä. Oikein huokasi ja rentoutui, kun päästiin takaisin tallitielle turvaan. Näitä nyt vain paljon lisää. 

Loppujäähdyttelyt tehtiin ulkokentällä pelaamalla palloa. Nyt jo pallon perässä hölkkäiltiin. 



Pst. Sain aivan ihanan vastauksen yhdeltä maalaistallilta, josta olinkin jo lähtökohtaisesti saanut paljon hyvää palautetta. Luulen, että kuulette tästä vielä lisää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti