tiistai 17. helmikuuta 2015

Maapuomeja ja naksuttelut käyntiin

Jos menee ennen kukkoa töihin ehtii valoisaan aikaan tallille. Liikutin vajaa pari tuntia, ylipitkät lämpät, perusmerkkirataa ja koulutuksessa puomiharjoitus. JB oli ihmeen rauhallinen, käytössä pitkästä aikaa micklemin suitset, tiedä sitten oliko sillä vaikutusta mihinkään.

Yleistä puunausta ja spa (vesari). Siten kaivettiin naksutin ja porkkanansiivut esiin ja eikun ehdollistamaan. Naksun oppi kerrasta ja lisäilin targettiin koskemisen. En oikein keksinyt tallilta hyvää kosketuskeppiä, pitänee kaivella koirien lelukoppaa vielä.  Irish mash oli Jiis ehkä parasta ikinä, imuroi vellin nivelvalmisteineen ääntä nopeammin. Eikä sitä ole kuin 15kg eli rkl päivässä kulutuksella kestää vielä hetken.

Kotona odotti innokkaat terrierit, joiden kanssa seurustelua illallisen laiton lomassa. Huomenna rekut pääsevät kokovartalovatkuloitavaksi, kun Patricia ottaa ne hoitopöydälleen. Oman kropan vetreys on just sitä tasoa mitä voi olla viikon lumilautaähkyn, kahden peräkkäisen ridatunnin ja yhden ahterilleen menon jäljiltä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti