maanantai 16. helmikuuta 2015

Kotiinpaluu

Saavuttiin toissayönä reissusta. Aamulla hoputin miestä. Täytin lintulaudat ja kaahattiin hakemaan koirat. Jälleennäkemisen riemua. Kotona pitkä lenkki ja tovi temppukoulua. Tiettävästi ensimmäiset cairnit ovat viikonlopun aikana osallistuneet koiratanssin möllikisoihin ja peräti sijoittuneet! Hienoa työtä Kata, Ellu ja Minna, aamu piristyi tanssiesityksiä vidoilta tiiratessa. Muutama uusi temppuidea lähtikin sieltä matkaan.

Elina ja Nepa sekä Jump! Kuva Pia Lahtinen.

Iltapäiväksi tallille. Jii näytti tyytyväiseltä. Sulan ja pakkasen vuorottelu oli tehnyt peltolenkistä jäisen, vähän aikaa liukasteltiin ja painuttiin suosiolla maneesiin. Tarkoitus oli ottaa merkkiohjelmaa yhdessä Chipon kanssa, mutta maneesipa oli täynnä. Alkava yksityistunti sai koko tallin yksityiset höystettynä vierailijalla työstämään tehtäviään kiireellä, ja sekaan oli hankala mahtua. Tein ohjelman kerran pienellä variaatiolla läpi. Ainakin muistan sen nyt ulkoa. Kaikki askellajit molempiin suuntiin saatiin sentään tehtyä. Loppukäynnit taluttaen kentällä. Tein hoitotoimet, läpikävin varusteet ja seurustelin tyttelin kanssa kiireettä. Hoitojoukot ovat viikossa opettaneet hevosen puurolle persoksi, kun on saanut nivelvalmisteensa pieneen määrään puuroa sekoitettuna. Pitänee käydä hankkimassa pussillinen Irish Mashia kyytipojaksi...



Illalla tein vielä muutaman löydön alelaareista. Uudet kolmipalat, jalkkarit, kumit jalustimiin ja itselleni talviratsastushousut ja -saappaat. Lisäksi sain päätettyä uudesta vyöstä, ja hankin S-vyön käytettynä ja lisäksi tilaukseen lähti kalliimman puoleinen ilmapaneloitu wintec cair, jonka saanen Horse Fairiin. Vielä ohjasajoromppeet ja voin sulkea hetkeksi rahahanan.



Nyt uuteen viikkoon, hopsista. Kalenterissa lukee kaikenmoista muun muassa koirat pääsevät Patrician hierontapöydälle ja Jii puomiharjoituksia tekemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti