maanantai 23. helmikuuta 2015

Ratsasta jokainen askel

Tuijottelin kuluneen viikonlopun äkäisenä kuumemittaria. Napsin kuumetta-alentavia lääkkeitä ja porskutin taas hetken. Onpas vallan ärsyttävää olla kipeä, kun ei millään ehtisi. Töissä puolioffisea makaa himassa taudissa ja loput kraakkuu täällä käytävillä.

Satoi räntää, palelsi ja kotona kaksi rekkua odotti innokkaana lenkkiä ja yksi hörö tallilla pitkää maastolenkkiään. Hetken taas pohdin näitä valintojani :D

Eilen oli ratsastusvalkku, jonne tunnollisena verkkasin hepolaisen huolella maastossa ja kaikki askellajit maneesissa. Valkussa haettiin oikeasti isoa ravia, töitä tehtiin molemmat hikeen asti. Paljon perusratsastusta, jossa vastuu koko ajan ratsastajalla, ihan joka askeleella. Myös jarruja alettiin testaamaan laukkatyössä. Rankkaa, mutta niin antoisaa. Eläkeläisrouvan ekat hikitreenit sitten työuran loputtua.

Olen aloittanut katsastamaan pääkaupunkiseudun täyshoitotalleja vastaisuuden varalle. Nykyinen talli käytäntöineen on tuttu ja siellä on hevosen maailman paras sijaisperhe, mutta se ei monelta muulta ominaisuudeltaan ole ihan optimi. Nyt haussa kodikas talli, jossa mahdollisuus kokopäivätarhaukseen ja monipuolisiin maastoihin sekä omiin kouluttajiin. Suosituksia olen kuullut ja pari kyselyä lähtenyt.

Kesä tulee ja sen suunnittelu alkanut. Mies on jo aika pitkällä lomaroadtripin  kanssa ja minä keskityn asettelemaan kalentereihin agitreenejä omille ja vieraille koirille :) Ja jos vielä yhden panadol hotin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti