maanantai 25. elokuuta 2014

Syksyn kalenteri

Jokos sitä palauttelisi normiarkeen. Kotiin on päästy ja ensimmäiset treenit niin agility- kuin ratsastuskentillä on takana. Ekat seuratreenit vedettiin paitsi kauniin sateenkaaren alla, niin täydellisessä kaatosateessa vesilätäköiden keskellä.


Treenipuitteet mennä keskiviikolta. Kuva Heidi Attola
Ja sama tuplana. Kuva Heidi Attola.


Olosuhteisiin nähden mimmit tekivät älyhyvin hommia, minua taisi kumpparit ja muut litinät ja lotinat enemmän häiritä :)

Pihakepittelyt ovat kotiinpääsyn myötä käynnistyneet ja hyvin oli Poollakin muistissa 5 viikon takaa pujottelu. Aloitusvirheitä tulee enää harvoin ja etenee kivasti suorassa. Nopeutta meidän täytyy tästä vähitellen alkaa kasvattelemaan.

Kesän rauniokausi pääteltiin eilen. Koiria oli enemmän kuin maaliukkoja, joten roskiksissa ja betoniputkissa tuli istuttua paljon ;) Poo on nykyisin raunioilla edistyneempi, avaa kuonon heti, etsii jotenkin systemaattisemmin ja löytää helpommin ja suoraviivaisemmin piilot. Kulkee koko ajan rohkeammin vaativilla alustoilla, eikä ujostele maalimiehiä. Eilen hyvänä esimerkkinä tilanne, jossa maalimiehen paikkaa oli minun tietämättäni vaihdettu ja ihmettelin, kun koira säntää mielestäni väärään suuntaan, kaarsi hienosti isolle kelalle ja sieltä sisältähän se maalimies löytyi. Oma rintamasuuntani ja kulku signaloi automaattisesti ihan eri paikkaan. Ei se Sohvikaan huono ollut, se vain mennä höyryää niin vauhdilla, että jää välillä nokka avaamatta kunnolla ja jos ei heti löydä hajua, niin saattaa edelleen tulla luokseni kyselemään, ettäs mistäspäin kanattaisi tsekata seuraavaksi.

Toivottavasti pääsemme syksyllä jatkamaan niin raunioilla kuin ketteryysesteillä ja siellä tokonkin puolella. Nyt yritänkin mahdutella syksyn kalenteriin kaikenmoista, ja ihastelen samalla Yle Areenasta kouluratsastusta. Hyvä Stella ja Chopin III!

Koirilla on kohta tapaaminen uuden osteopaatin kanssa, joten niillä hoitoja ja lepoa tiedossa alkuviikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti