tiistai 26. elokuuta 2014

Huollossa

Ennen kuin harjoituskausi pölähtää kunnolla käyntiin, käytiin osteopaatilla läpikäymässä molemmat koirat varpaista hännänpäähän. Kävin nyt ensi kertaa Johannalla (Uudenmaan Osteopatia) ja kokemani perusteella keskitämme määräaikaishuollot jatkossa sinne.

Lopputulema oli, että molemmat koirat olivat hyvässä kunnossa, Sohvilla normijumia ylimenoalueella toisella puolella, mutta koira reagoi hoitoon hyvin. Pikku-Poo, joka mennä turaa joka päivä päin kaikkea ja vetää kuperkeikkaa minkä kerkeää, niin terve kuin pukki. Otin uuden tsekin 2 kk päähän, vaikka erityisesti Pompun kanssa suositus oli pidemmälle, mutta syksyllä olisi taas tarkoitus treenata säännöllisesti ja jos pikkarainenkin aloittaa kisailunsa, niin onhan ne hyvä tarkistuttaa riittävän usein.



Sulkutaivutusten ja ravilisäysten tuijottamisen välissä yritän koota ajatuksia viikonlopun rientoja varten. Perjantaina olisi tarkoitus suunnata Virroille viettämään cairnien harrasteviikonloppua reilun 30 muun kanssa. Ja siellä näen taas Kuje-neidin, joka tuleekin jo ensi viikolla meille hetkeksi laumanjatkeeksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti