keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Joskus osataan

Minttu kera Mian oli valinnut ratatreenit tälle päivälle.



Rataa modifioitiin hieman tilapuutteen vuoksi ja muun muassa rengas oli kakkosesteenä. Päivän pähkinä oli takaa hypättävä este puomin jälkeen.

Ja tänään oli vaihteeksi se päivä, että osattiin. Elmeri oli suorastaan hyvä. Poikahan alkaa innostua touhusta ihan tosissaan. Alli osasi ja Sanna muisti radan ongelmitta. Ja Lempi oli kyllä päivän yllättäjä, trimmattu ent. turnipsi veti Suvin kanssa aerodynaamisimman suorituksen ikinä. Ja oli Sohvikin aikas hyvä. Toisen putken (8.) jälkeen jää odottamaan perässä puuskuttavaa ohjaajaansa vaikka karjun hyppyä, minkä hengitykseltäni kykenen. Kun toiselle kierrokselle siihen vaihdettiin pussi, niin minäkin ehdin paremmin mestoille. Takaa kierto meni ensimmäisellä radalla innostuksesta hypyksi, mutta jatkossa osasin vaatia tiukemman kontaktin, jolla koira kiersi esteen jo hyvin. Sohvi osaa takaa-käskyn oikeasti jo suht hyvin, mutta kierrokset vie ajoittain kuulon, jolloin ehtii lähteä lapasesta. Eikä unohdeta Minttua, josta on kehittymässä melkoinen kouluttaja ja piiskuri: ryhmä kiittää ja kumartaa.

Meillä oli tänään treeneissä mukana cairnisti Riina, joka halusi tutustua treeniryhmäämme. Riina ja superenerginen nuorimies-Luka liittyivät yhteislenkille harjoitusten jälkeen. Mukava tavata uusia cairnihmisiä, jotka suunnittelevat agilityn aloittamista koiransa kanssa. Toivottavasti Riina on tätä mieltä vielä nähtyään treenimme ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti